Verwarming

Verhoog je wooncomfort met een uitstekende ver- warmingsinstallatie. Een duurzame verwarmingsin- stallatie is een investering die loont.

Optimaliseer jouw wooncomfort met een heerlijk verwarmde woning. Om de juiste installatie voor jouw behoefte aan te bevelen zijn er een aantal aspecten die niet genegeerd mogen worden. Onze specialisten stellen hun kennis hier ter beschikking, zodat je steeds de beste keuze maakt. We kijken naar jouw warme behoeften. Daarnaast zij we specialist in het plaatsen van centrale verwarming in zowel woningen als bedrijven. Je kan bij ons terecht voor installaties op stookolie en aardgas.

Verouderde verwarmingssystemen zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar doen eveneens jouw budget niet ten goede. Denk je er daarom aan om jouw oude toestel te vervangen. Dan vervangen we jouw gas- of stookolieketel door een nieuw en energiezuinig model zoals een condensatieketel. Een condensatieketel is een investering die loont. Het verbruikt tot 40% minder dan een conventionele ketel.

We streven steeds naar topkwaliteit. We begeleiden je in het traject naar een be- taalbare, ecologische en consistente verwarming. Kortom, we laten je niet in de kou staan.

 

Vraag uw offerte aan